YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Isnin, 19 Disember 2016

makeup artist taiping, perak

Perhatian!!
untuk bakal2 pengantin di kawasan Taiping, Perak yang bakal bertunang, bernikah atau bersanding pada 27, 28 atau 29 Januari 2017, sukacitanya saya nak bagitau yang saya akan open booking pada tarikh tersebut untuk bakal2 pengantin sekitar Taiping, Perak yang masih tercari2 makeup artist untuk majlis anda..
sebarang tempahan atau pertanyaan boleh terus pm atau whatsapp saya di 017-6964918 @ 017-6872124
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #urbandecay #anastasiabeverlyhills #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak

Selasa, 6 Disember 2016

Makeup nikah + sanding Mariah, Pantai Dalam

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 
makeup nikah, makeup sanding, makeup bertunang, makeup nikah murah, makeup sanding murah, makeup bertunang murah, makeup artist kl, makeup artist selangor, makeup artist cheras, makeup dinner, makeup photoshoot, makeup artist taiping, makeup artist perak

Makeup nikah + sanding Nana, Nilai

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

Makeup untuk fashion show

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 


Makeup dinner

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP DINNER

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

Makeup Dinner

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

Makeup sanding Haznira

Alhamdulillah selesai dah tugas makeup kan Haznira dari bertunang sampai ke majlis sanding, terima kasih sebab setia dgn akak hehehe..
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

makeup dinner

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

MAKEUP DINNER

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

Makeup nikah + sanding

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

Makeup dinner Desszree

Deszree ni salah seorang pelanggan tetap saya.. terima kasih banyak2 sebab beri kepercayaan pada saya.
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

Makeup pelakon Syainie Aida

kali ni saya berpeluang untuk makeup pelakon Syainie Aida untuk Anugerah Skrin 2016.  Terima kasih sebab beri peluang dan percaya pada saya hehe..
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

Isnin, 14 November 2016

Makeup sanding Noriah, Batang Kali

untuk tempahan makeup bagi sebarang majlis boleh whatsapp 0176964918
#makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #thebalm #colourpop #urbandecay #anastasiabeverlyhills #sephora #majalahpengantin

makeup nikah, makeup sanding, makeup bertunang, makeup nikah murah, makeup sanding murah, makeup bertunang murah, makeup artist kl, makeup artist selangor, makeup artist cheras, makeup dinner, makeup photoshoot


makeup nikah, makeup sanding, makeup bertunang, makeup nikah murah, makeup sanding murah, makeup bertunang murah, makeup artist kl, makeup artist selangor, makeup artist cheras, makeup dinner, makeup photoshoot

Makeup Dinner Hidayah

untuk tempahan makeup bagi sebarang majlis boleh whatsapp 0176964918
#makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #thebalm #colourpop #urbandecay #anastasiabeverlyhills #sephora #majalahpengantin

makeup nikah, makeup sanding, makeup bertunang, makeup nikah murah, makeup sanding murah, makeup bertunang murah, makeup artist kl, makeup artist selangor, makeup artist cheras, makeup dinner, makeup photoshoot


MAKEUP PHOTOSHOOT

untuk tempahan makeup bagi sebarang majlis boleh whatsapp 0176964918
#makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #thebalm #colourpop #urbandecay #anastasiabeverlyhills #sephora #majalahpengantin



Makeup photoshoot

untuk tempahan makeup bagi sebarang majlis boleh whatsapp 0176964918
#makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #thebalm #colourpop #urbandecay #anastasiabeverlyhills #sephora #majalahpengantin