YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Khamis, 8 Jun 2017

Makeup Nikah Elisha, TTDI

Elisha request taknak pakai bulumata
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Dinner

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Sanding Aliya, Shah Alam

Terima kasih Aloya sebab sudi panggil akak makeup lagi.. Aliya nak makeup yang light and natural je kali ni.
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Nikah Afifah, Seri Kembangan

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Nikah Shikin, Setapak

Makeup nikah untuk shikin ni Shikin request nak soft makeup sahaja dan taknak pakai bulumata palsu.

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Rabu, 31 Mei 2017

Makeup Sanding Dayana, Puncak Alam

Kalau tadi untuk majlis nikah kita buat makeup pinky2, kali ni untuk sanding Dayana request nak peach2 pulak hehe, eyash pun kita tukar pakai yg natural sikit.

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Nikah Dayana, Puncak Alam

Makeup nikah untuk Dayana di Puncak Alam. Kita buat makeup look pinky2 sikit untuk Dayana hehe.. 
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, shah alam, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama


Makeup Photoshoot Murah

Makeup look ni requested by owner @mizahijabcoutures , sesuai untuk majlis nikah atau sanding.. cantikkan shawl dengan veil dia 😍😍 pada bride to be kalau nak nampak gojes macam ni boleh dapatkan veil dan shal dari @mizahijabcoutures , banyak lagi desihpgn cantik2..
Eyelashes dari @qnslm kod v203 boleh dapatkan dari agent @jemari_kakyon 💜💜💜
.
Makeup : @makeupby_roshimaroslan
Client : @mizahijabcoutures
Model : @kyramalek
Awesome photographer : @hoodemanstudios
.
.
untuk tempahan makeup bagi apa jua majlis atau sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup Nikah Lily, KL

Makeup untuk majlis nikah Lily di Kuala Lumpur.
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Nikah Oya, Wangsa Maju

Makeup untuk majlis nikah Oya di Wangsa Maju.
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan lama

Makeup Nikah Fadila, Senawang

Makeup untuk majlis nikah Fadila di Senawang..
Sesiapa yang minat dgn makeup look yang soft and light macam ni boleh terus whatsapp saya di 017-6964918 ye.. Saya makeup artist bagi untuk area KL, Selangor, Shah Alam, Seremban, Nilai, Kajang, Bangi dan kawasan2 yg sekitar dengannya 😊

Khamis, 27 April 2017

Makeup nikah Nora, Ampang

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup dinner Deszree, Ampang

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup nikah Melisa, Gombak

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup bertunang Syahirah, Ampang

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup bertunang Aliya, Puchong

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Rabu, 8 Mac 2017

Makeup pre wedding photoshoot, Sofia, Ukay Perdana

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe.. Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup dinner Zaty, Selayang

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!
Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe.. Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..
So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918... PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup dinner Eyja, Selayang

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup event, Swetha, Mantin

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson

Makeup event Yuna, Seri Kembangan

Hai semua pada bakal2 pengantin yang masih mencari mak andam @ makeup artist untuk majlis nikah, sanding atau bertunang, saya sekarang tengah buat promosi tau khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA

Saya nak bagi diskaun pada 20 orang pengantin terawal.. 20 orang sahaja tau. Untuk makeup nikah atau sanding hanya rm200!! Harga asal sebelum ni rm300 so jimat rm100!! Untuk makeup bertunang pula hanya rm150 sahaja!! Harga asal rm200, jimat rm50!! Murahkan?? Hehe..

Sekarang ni mana nak dapat dah harga makeup murah macam ni kalau nak makeup yang cantik dan berkualiti dari makeup artist yg berpengalaman hehehe lagipun macam saya ni da 8 tahun berkecimpung dalam bidang ni..

So pada sesiapa yang berminat nak grab promosi ni boleh screenshot post ni dan whatsapp saya di 017-6964918.. PROMOSI INI KHAS UNTUK PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA! Jadi anda jagngan pelik kalau x nampak saya share promosi ni di fb atau ig saya kerana ini khas untuk PEMBACA BLOG SAYA SAHAJA!! So, jangan tunggu lagi, screenshot post ni dan whatsapp saya sekarang ye.

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..

untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus whatsapp 017-6964918 ..
.
.
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #makeupbertunangmurah #makeuppengantinmurah #makeupnikahmurah #makeupsandingmurah #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai #muaportdickson