YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Isnin, 16 Januari 2017

Makeup nikah Aisyah, Putrajaya

Makeup untuk majlis nikah Aisyah di Putrajaya. Aisyah equest nak sweet and natural look je x nak over2.. Jadi inilah hasilnya.. Alhamdulillah Aisyah suka 😁

untuk tempahan boleh whatsapp 017-6964918 😘
#nofilter #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertunang #mua #makeupartist #muaselangor #muaseremban #muakl #makeupartistkl #makeupartistselangor #makeupartistseremban #makeupnatural #muamalaysia #servicemakeup  #makeupbyroshimaroslan #makeupphotoshoot #makeupdinner #modelmuslimah #maccosmetics #narscosmetics #lauramercier #makeupgeek #morphebrushes #anastasiabeverlyhills #muataiping #muaperak #makeupartisttaiping #makeupartistperak #muanilai

Sabtu, 7 Januari 2017

MAKEUP DINNER

makeup dinner untuk kak Izalaha di Putrjaya. Kak Iza request nak makeup smokey eye, jadi inilah hasilnya.. Alhamdulillah kak Iza suka 
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP BERTANDANG

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

MAKEUP BERTANDANG SUE, UKAY PERDANA

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 


MAKEUP NIKAH + SANDING HIDAYATUL, KERINCHI

Hidaya request tak nak makeup over2 sangat, so ni lah hasilnya hehe..
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP FAMILY PENGANTIN

makeup untuk family pengantin.
kakak pengantin request nak dolly makeup look, mak oengantin pula nak natural makeup je.. tq ye sebab sudi ambil saya lagi untuk makeup hehe
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP PHOTOSHOOT

kali ni makeup untuk koleksi tudung dan blaus dari RY_Design
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP PHOTOSHOOT

model : Ayu
product : Quebella
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP BERTANDANG WANI, SETAPAK

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP UNTUK MODELLING / PHOTOSHOOT

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP PENGAPIT / BRIDESMAID

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

MAKEUP PENGAPIT / BRIDESMAID

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 😊

MAKEUP BERTUNANG FATIN, KERAMAT

Fatin request nak lipstick merah, lain sikit dari yang lain katanya hehehe.
Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 

MAKEUP NIKAH ZUBAIDAH, WANGSA MAJU

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang, photoshoot, dinner atau lain2 event bagi sekitar kawasan kl, selangor, seremban, nilai dan taiping perak  boleh whatsapp 017-6964918 ( shima ).
Insyàallàh harga murah dan makeup pun berkualiti dan tahan 