YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Isnin, 20 Februari 2012

SENARAI HARGA MAKEUP TERBARU..BERKUATKUASA 1 APRIL 2012 !!

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA, SEPETI YG DIJANJIKAN BERIKUT ADALAH SENARAI HARGA MAKEUP YANG TERBARU YANG AKAN BERKUATKUASA PADA 1 APRIL 2012, JADI BAGI MEREKA YANG INGIN MENDAPATKAN KHIDMAT SAYA PADA HARGA LAMA, SILA BUAT TEMPAHAN SEBELUM PENGHUJUNG BULAN MAC 2012.. JOM, KITA LIHAT HARGA MAKEUP YANG TERBARU NI YE, HARAP2 TIDAK MEMEBANKAN DAN MASIH DAPAT MENEPATI BUDGET ANDA..

MAJLIS PERTUNANGAN : RM 200

MAJLIS AKAD NIKAH / PERSANDINGAN / BERTANDANG / MALAM BERINAI : RM 250

DINNER / EVENT / PHOTSHOOT : RM 70 SEORANG, TETAPI UTK MEJAGA KUALITI MAKEUP SAYA, SAYA CUMA AKAN AMBIL MAX 3 ORG SHJ UTK SATU EVENT.

TRIAL MAKEUP : RM 70 

HAIRDO TAMBAH RM3O

JADI, ITULAH HARGA MAKEUP TERBARU SAYA..HARAP MASIH MENEPATI BUDGET ANDA.. 

ANTARA BARANG2 MAKEUP YANG AKAN SAYA GUNAKAN ADALAH SEPERTI DI BAWAH.. SAYA HANYA MENGGUNAKAN BARANG2 MAKEUP YG TERBAIK DAN YG PALING PENTING TAHAN LAMA ! :)

SEBARANG KOMEN ATAU PERTANYAAN, ANDA BOLEH SMS SAYA DI 017-6872124 PADA BILA2 MASA SHJ.. TERIMA KASIH .. :)

Tiada ulasan :

Catat Ulasan