YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Khamis, 3 Mei 2012

PENGUMUMAN UTK BAKAL PENGANTIN AREA TAIPING, PERAK.

 HAI, SEMUA..DISINI SAYA NAK BUAT PENGUMUMAN UTK MEREKA2 YG BAKAL BERTUNANG, NIKAH ATAU BAKAL MENGADAKAN MAJLIS PERSANDINGAN DI SEKITAR TAIPING, PERAK PADA 12 DAN 13 MEI INI, SAYA AKAN BERADA DI TAIPING, PERAK PADA TARIKH TERSEBUT..

 JADI,JIKA ADA SESIAPA YG BERMINAT UTK MENDAPATKAN KHIDMAT MAKEUP DR SAYA, BOLEH SMS SY UTK BOOKING YE, 017-6872124 ( SHIMA ).. HARGA ADALAH SAMA UTK HARGA MAKEUP AREA KL IAITU RM200 UTK BERTUNANG DAN RM250 UTK NIKAH / SANDING..UTK SEBARANG RUNDINGAN BOLEH SMS SY YE..

 SEKIAN TERIMA KASIH.. :)

 

Tiada ulasan :

Catat Ulasan