YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Rabu, 11 Julai 2012

MENERIMA TEMPAHAN ANDAMAN & SOLEKAN DI TAIPING,PERAK PADA BULAN 8 & 12 2012.

  ASSALAMMUA'LAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA.. :) DI SINI SAYA NAK BERITAHU SATU BERITA BAIK..DI ATAS PERMINTAAN RAMAI, SAYA AKAN OPEN BOOKING UTK MEREKA YG BAKAL BERTUNANG ATAU BERKAHWIN PADA BULAN 8 ( TERMASUK PADA HARI RAYA ) & BULAN 12 TAHUN 2012 DI SEKITAR KAWASAN TAIPING, PERAK.. YEAYYYYYHHHHH!!!! :) 

  JADI, KEPADA SESIAPA YG BERMINAT UTK MENDAPATKAN KHIDMAT SAYA, BOLEH SMS SAYA 017-6872124 UTK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN..
SEKIAN TERIMA KASIH.. :)

Tiada ulasan :

Catat Ulasan