YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Selasa, 26 Mac 2013

PAKEJ PERTUNANGAN, FINAZ, 24 MAC 2013

MAJLIS PERTUNANGAN FINAZ, BUKIT ANTARABANGSA.. FINAZ AMBIL PAKEJ PERTUNANGAN DARI SAYA TERMASUK MAKEUP, MINI PELAMIN DAN JUGA SET BAJU.. TERIMA KASIH FINAZ SEBAB MEMBERI KEPERCAYAAN UTK KAMI MENJAYAKAN MAJLIS INI.. PADA SESIAPA YG NAK PAKEJ BERTUNANG ATAU PERKAHWINAN BOLEH KLIK DI SINI YE.. TERIMA KASIH JUGA KEPADA Hariz Azmiey & Hasrul Hozey Photography UTK GAMBAR2 YG SGT2 CANTIK NI..
NI GAMBAR DR TAB SAYA, X BERAPA CLEAR.


GAMBAR DR TAB JUGA.. X CLEAR 

MAKEUP BERTUNANG
Add caption


MAKEUP BERTUNANG

MINI PELAMIN MURAH DAN CANTIK

MINI PELAMIN MURAH DAN CANTIK
Tiada ulasan :

Catat Ulasan