YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Isnin, 26 Ogos 2013

MAKEUP NIKAH SYUHADA, AMPANG - 24 OGOS 2013

MAKEUP UNTUK MAJLIS NIKAH SYUHADA DI AMPANG.. UNTUK MAKEUP NIKAH SYUHADA REQUEST TAK NAKL PAKAI BULU MATA PALSU SEBAB TAK NAK OVER.. BULU MATA PALSU NAK PAKAI MASA SANDING NANTI.. KENING PUN TAK CUKUR, GUNA TEKNIK GAM SAHAJA.. TERIMA KASIH SYUHADA, SELAMAT PENGANTIN BARU :)


MAKEUP NIKAH

MAKEUP NIKAH
Tiada ulasan :

Catat Ulasan