YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Selasa, 24 Mei 2011

ANDA ADA SEBARANG MASALAH ATAU SOALAN MENGANAI KECANTIKAN DAN KESIHATAN? SAYA SEDIA MEMBANTU.. :)


HAI, SEMUA..JIKA ANDA ADA SEBARANG MASALAH MENGENAI KECANTIKAN ATAU KESIHATAN ANDA BOLEH KEMUKAKAN SOALAN KEPADA SAYA..INSYAALLAH SAYA AKAN CUBA MEMBANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH KECANTIKAN ATAU KESIHATAN ANDA DGN MENCADANGKAN PRODUK2 YG SESUAI.. ANDA BOLEH TERUS TANYA SOALAN ANDA DI BLOG INI ATAU SMS SY YE KALAU SEGAN.. :)

Rangkaian wangian Giffarine membawa anda ke dunia penuh imganasi. Serlahkan keyakinan diri anda dengan haruman yang menyegarkan serta mengasyikkan.
Kulit dan tubuh yang sihat adalah impian setiap wanita dan salah satu anugerah semulajadi yang memerlukan penjagaan yang berterusan. Kulit remaja yang lembut dan tubuh yang kekal sihat menambahkan lagi karisma anda. Anda boleh mulakan hari anda dengan mengambil makanan berkhasiat, senaman yang berterusan dan penggunaan produk-produk penjagaan kulit dari Giffarine. Hasilnya wajah dan tubuh anda sentiasa berseri dan kelihatan menarik sepanjang masa.

Produk penjagaan rambut kami adalah yang terbaik untuk memenuhi keinginan hampir setiap wanita. Rambut yang sihat bersinar dari akar hingga ke hujungnya. Pilihlah penjagaan rambut dari koleksi Giffarine untuk rambut yang sihat menawan.

Kulit merupakan lapisan lembut yang memerlukan penjagaan rapi untuk menghasil dan mengekalkan kecantikkan dan kebersihannya. Produk penjagaan kulit dari Giffarine memberikan segala keperluan untuk kulit anda. Setiap bahan dan penyelidikan makmal kami didedikasikan khas untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang terbaik dan sesuai untuk semua jenis kulit wanita Asia. Kami membantu anda untuk menikmati kulit yang cerah berseri, sihat dan remaja hari ini, esok dan selamanya.

Jadilah lelaki unggul yang berketerampilan dan berkarisma.
Tingkatkan nilai diri anda. Serlahkan kebijaksanaan anda.
Giffarine membantu anda untuk menjadi lelaki unggul dan berkarisma
Rangkaian koleksi Giffarine, Kosmetik Glamourous, Crystalline yang menarik dengan pilihan warna yang menawan. Selamat digunakan, berkualiti tinggi dan diluluskan dari US-FDA. Rahsia kecantikan dari koleksi kosmatik ini dapat merealisasikan imiginasi kecantikan anda. Produk unik dan dinamik ini penuh dengan kejutan serta memberikan kita kebebasan untuk bereksperimentasi.
Kesihatan yang baik adalah kehendak semua orang dan ianya datang melalui pemakan yang bernutrisi, meminum air bersih dan melakukan senaman yang tetap dan kerap. Namun, dalam kehidupan yang sFFARINEerba moden ini, masa yang terhad menjadikan rutin kesihatan ini sukar diamalkan sepenuhnya. Giffarine mempunyai penyelesaiannya, makanan tambahan pada pemakanan anda dengan pelbagai produk bernutrisi memberikan bekalan yang lengkap dan baik untuk kesihatan anda dan keluarga.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan