YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Khamis, 26 Mei 2011

Upcoming Project ' FROM ORDINARY TO EXTRAORDINARY !'..

EMMM,,INGAT NAK BUAT SATU PROJEK LA DIMANA SAYA AKAN BUAT TOTAL MAKEOVER KEPADA 12 ORG GADIS BIASA DAN JUGA AKAN MENGADAKAN SESI PHOTOSHOOT PELBAGAI KARAKTER DAN KONSEP DGN DIORANG,ALA2 MODEL LAA HAHA..OK X? SO DISINI SAYA KENALKAN 2 ORG CALON PERTAMA UTK PROJEK INI..

CALON 1:

NURUL ASHIKIN.CALON 2 :
ANIZMAWARZANI . ( YANG SEBELAH KANAN )

CALON 3 :


NUR LIYANA


CALON 4 :
NURUL AIN BT ABDULLAH ( GAMBAR 3 DARI KIRI )
CALON 5 :
ROZIAH BT ROSLAN

Tiada ulasan :

Catat Ulasan