YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Selasa, 24 September 2013

PAKEJ PELAMIN MINI & MAKEUP BERTUNANG 14/9/2013

PAKEJ MAKEUP & PELAMIN MINI BERTUNANG UTK SITI ZURIANI, TEMA PINK & BIRU.. GAMBAR MAKEUP TANGKAP GUNA HP JE.. KENING TEKNIK GAM.. SITI REQUEST MAKEUP MATA YG HEAVY SIKIT ALA2 ARAB, SAYA IKUTKAN JE, TP MEMANDANGKAN INI MAJLIS PERTUNANGAN, SAYA X BUAT HEAVY SGT.. :) GAMBAR DARI HP CUSTOMER SENDIRI.. TQ YE SITI :)

MAKEUP BERTUNANGMAKEUP BERTUNANG


PELAMIN MINI BERTUNANG

PELAMIN MINI

PELAMIN BERTUNANG


Tiada ulasan :

Catat Ulasan