YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Rabu, 25 September 2013

PAKEJ PERTUNANGAN EIYKA, CHERAS, 21/9/2013

UNTUK MAJLIS KALI NI NAMA CUSTOMER EIYKA.. HIHI EIYKA AMBIL PAKEJ PERTUNANGAN DARI SAYA YG MERANGKUMI MINI PELAMIN, MAKEUP DAN SET BAJU ( BUAT BARU ). WARNA TEMA PILIHAN EIYKA IALAH PEACH & PINK.
SO, UTK BAJU EIYKA WARNA UTAMA IALAH PEACH DAN DI HIASI LACE BERWARNA PINK DAN DI SULAM MANIK2 UTIARA, BEGITU JUGA VEIL YG DI BUAT SEDONDON DGN BAJU DIA..
UNTUK MINI PELAMIN EIYKA PULA, KAMI LEBIH KAN PENGGUNAAN WARNA PINK & OFF WHITE DAN SEDIKT SHJ WARNA PEACH KERANA BAJU DIA DAH PEACH KAN SO KALAU PELAMIN BANYAK WARNA PEACH KANG TAK NAMPAK PULA MANA SATU PENGANTIN MANA SATU PELAMIN HEHEHEHE.. 
UNTUK MAKEUP PULA, MEMANDANGKAN EIYKA MMG DH SEMULAJADI CANTIK, SO SAYA MAKEUP SWEET2 JE UTK MAJLIS PERTUNANGAN DIA NI TANPA MERUBAH RUPA YG ASAL HEHEH
ALHAMDULILLAH SEGALA KERJA DAN MAJLIS BERJALAN DGN LANCAR.. TERIMA KASIH KEPADA EIYKA DAN KELUARGA KERANA MEMBERI KEPERCAYAAN KEPADA AKAK & TEAM UTK MENYEMPURNAKAN MAJLIS NI :)
GAMBAR NI SEMUA DI AMBIL DARI KAMERA CUSTOMER SENDIRI TANPA DI EDIT


makeup bertunang

pelamin mini tema pink peaCH

pakej bertunang


pakej bertunang

pakej bertunang

pelamin mini bertunang

pelamin mini tema pink peach

pelamin mini bertunang

mini pelamin tema peach pink2 ulasan :