YOUR PROFESIONAL WEDDING MAKEUP ARTIST

MAKEUP ARTIST PROFESIONAL UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN ANDA. MENAWARKAN SERVIS MAKEUP DAN ANDAMAN UNTUK PELBAGAI ACARA SEPERTI MAJLIS BERTUNANG, NIKAH, SANDING, MALAM BERINAI, DINNER, KONVO, PHOTOSHOOT dll BAGI KAWASAN KUALA LUMPUR, SELANGOR, SEREMBAN, NILAI DAN TAIPING PERAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN MAMPU UNTUK SEMUA..UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA SMS / WHATSAPP 017-6964918 / 017-6872124 BILA2 SAJA. DAN JANGAN LUPA LIKE FB PAGE DAN INTAGRAM SAYA PADA LINK YANG DIBERI DI SEBELAH KANAN BLOG SAYA.. ( GAMBAR-GAMBAR MAKEUP YG DIPAPARKAN ADALAH GAMBAR ORIGINAL DAN TIDAK DI EDIT )
UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JOB2 MAKEUP , PELAMIN & PAKEJ PERKAHWINAN / PERTUNANGAN TERKINI DARI SAYA SILA LAWAT FB PAGE SAYA MAKEUP & MAKEOVER BY ROSHIMA ROSLAN

Ahad, 26 Jun 2016

Makeup majlis bertandang Noraisar

Job kali ni, saya diberi kepercayaan untuk menatarias Notaisar untuk majlis bertandang beliau.. Noraisar request makeup yang sweet2 je. Jadi saya buat semampu saya, ni hasil makeup saya ambil gambar guna hp je jadi x berapa jelas.. Alhamfulillah pengantin suka.. Terima kasih Noraisar..

Untuk tempahan makeup bagi majlis nikah, sanding, bertunang atau dinner dengan harga yag murahn tapi berkualiti bolehlah whatsapp saya di 017-6964918 / 017-6872124.. Saya makeup artist bagi kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, SerembanNilaiPutrajaya, Taiping Perak dan Kamunting Perak.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan